Den dømte hundemorderen Aud Stokman har nå byttet navn til Anne Olsen

Først byttet hun navn til Marianne Nilsen, så Linda Marie Sofie Hansen Hagen Johansen, så Aud Irene Stokman, og nå altså Anne Olsen.

Hvorfor kan ikke svenske myndigheter stoppe henne, det er vel ikke lov til dyremishandling i Sverige heller?

Hun mener sjøl hun er uskyldig dømt her i Norge og at svenske myndigheter ikke skal kunne nekte henne å drive kennel der. Nå har hun lovlig antall tisper og selger valper til intetanende mennesker, selvfølgelig uten papirer, dessverre er mange av valpene syke. link til reportasje i Glomdalen http://www.glomdalen.no/nyheter/article5873163.ece

 

FAKTA – HUNDESAKEN

 • I mai i 2008 gikk Dyrevernsnemnda i Solør sammen med Mattilsynet og med bistand av politiet til aksjon hos en hundeeier i Åsnes og tok hånd om 22 hunder, mens tre andre hunder ble avlivet på stedet. Hundeeieren ble samtidig anmeldt til politiet, og det er senere tatt ut tiltale mot hundeeieren for flere brudd på Dyrevernloven.
 • Mattilsynet tok i november 2009 nye 11 hunder i midlertidig forvaring.
 • Hundeeieren ble i februar 2010 fradømt retten til å ha hunder av Sør-Østerdal tingrett. Hun anket først til lagmannsretten, deretter til Høyesterett. Anken ble avvist, og dommen fra Sør-Østerdal tingrett ble rettskraftig 10. mai 2010.
 • Politiet, bistått av Mattilsynet, effektuerte i mai 2010 dommen og hentet 10 hunder fra eiendommen i Åsnes.
 • Dommen gjelder kun i Norge, og dersom hundeeieren flytter ut av landet kan hun starte med hunder på nytt.
 • Høsten 2010 flyttet hundeeieren til et gårdsbruk i Jämtland i Sverige.

 

Hvor mange hunder må lide og dø før hun blir stoppet?
Setter også inne en link på FB, der kan vi skrive og støtte dem som jobber for å frata henne retten til dyrehold i Sverige slik hun er her i Norge

http://www.facebook.com/pages/Aud-Stokman-%C3%85sneskvinnen-heter-n%C3%A5-Anne-Olsen/329017270459570?sk=wall

 

http://jorunn.bloghog.no/2011/05/04/en-advarsel-fra-fb/

 

 

2
 
 
 
 

30 thoughts on “Den dømte hundemorderen Aud Stokman har nå byttet navn til Anne Olsen

 1. GRRRRRRR! Jeg blir altså så sint og fortvilet når jeg hører om slike dyremishandlere at jeg kan ete småstein! Og dette må jo svenskemyndigheter reagere på! Jeg kan ikke tenke meg annet enn at de har et dyrevern de også..Her i Norge er jo det hele en vits, men det er en annen sak. Denne kvinnen har jo fått en dom her i Norge og det er bra! Men hun skulle jo aldri ha fått hatt et dyr i sitt eie, uansett hvor i verden hun bor. HOFF,jeg blir så oppgitt.

  Godt at du skriver om dette Jorunn :)

  Kleeeeeeeeeeeem :)

  • Dessverre gjelder ikke den norske dommen i Sverige :-(
   Myndighetene har henne under oppsikt, men har enda ikke klart å finne noe kritikkverdig som gjør at hun kan dømmes der :-(
   Dem har nektet henne å ha kennel, men tre tisper hun kan avle på er tre for mange.
   Det er viktig å spre dette videre slik at folk ikke kjøper valper av henne.

   Kleeeeemmmm 😀

 2. Dette mennesket er jo et uhyre! Jeg klikket på linkene og leste mere utførlig nå! Det må jo kunne gå an å få has på dette mennesket og sette henne bak lås og slå! Jeg tenker jo også på dette med at hun skifter identitet hele tiden…Hun bruker da sikkert falske attester o.l. Det må kunne gå å fått tatt henne!

 3. Det å ha tre tisper å avle på kan være både ok og helt ravende galt, alt ettersom. Om tispene får et kull i året maks og ellers får være familie hunder er det ok. Om de settes på igjen med en gang de får ny løpetid etter forrige valpekull er det en ” puppy-mill” og dyreplageri. Har fulgt med på saken og den gjør meg forbanna. Det mennesket er psykisk syk, hun er det som i statene kalles en ” horder” og har antagelig ingen bakkekontakt i det hele tatt når det gjelder dyrehold. Hun burde vært stanset forlengst. Folk burde være var henne så de ikke kjøper valper av en slik skurk.

 4. Det er helt utrolig at ikke myndighetene klarer å hoste opp en lov eller to slik at de kan stoppe slike personer en gang for alle. Det er tragisk at hun bare kan bytte navn og land og så dure frem som hun vil.At hun er “under oppsikt” sier jo ingenting. Skulle virkelig ønske at vi fikk dyrepoliti.

 5. Denne dama har bevist gjennom sine handlinger at hun ikke er skikket til å ha hunder. Ikke i noe navn eller i noe land.

  Ang kommentar lengre opp om å få kull på en tispe en gang i året…
  Jeg synes å huske at det bør være sjeldnere enn det av helsemessige grunner og at det bare er et visst antall kull, om man driver seriøst…?
  Men ok, det er litt på siden av saken 😉

  • Ja, men om du gifter deg så er det jo minst et år mellom hver gang, et år separasjon er jo obligatorisk her i landet vel :-)

   Det er ikke bytte av navn som er det vanskeligste her, det er det for svenske myndigheter å bevise at det foregår mishandling :-( Det går ikke an å bevise det før det blir oppdaget og da må hun nesten tas på fersken :-(

   Det kreves alt for mye bevis i slike saker tror jeg.

Legg igjen et svar