Mars og snart vår, så kommer sommeren

Her i Vestfold har vi nesten ikke snø igjen, bare oppi åsene der det er litt igjen. Men andre steder i landet har det snødd i løpet av de siste dagene, ikke sant Effi 😉

Det kan nok komme masse snø enda, dessverre for alle som venter på vår og varme :-)

Runar fikk så lyst til å bade i Hajern når han så Alexander Rybak bade på tv (reprisen på “Hver gang vi møtes” i dag) men det er nok ei god stund til han kan gjøre det enda 😉

Jeg håper på en flott sommer med mye godt vær og bademuligheter :-) men uansett blir det en flott juli for oss :-) da skal vi skal bli farfar og farmor 😀 Vår yngste sønn Vegar og samboeren hans Stine skal bli foreldre til ei jente 😀

Vi gleder oss veldig, men det er så nytt med vårt første barnebarn at vi veit jo ikke helt hva vi kan forvente oss heller 😀

Så tilbake til våren… 😉 hva forventer vi og hva får vi?
Jeg trur det er mange som forventer alt for mye av de forskjellige årstidene vi har og blir skuffet. Tenker på de som ønsker seg en solfylt og varm sommer med lange dager på stranda og kvelder som er lune og gode. Jeg er en av dem, men hvor mange år har vi hatt slike perfekte somrer?
Været blir bare mer og mer ekstremt ser det ut som. Hva slags planet er det mitt barnebarn skal oppleve i sitt liv?

Jaja…mange tanker på en søndags kveld som ble til et “rotete” innlegg 😉

hestehov

 
 
 
 

7 thoughts on “Mars og snart vår, så kommer sommeren

 1. Tøysa bare 😆 Så mye dritvær som dere nedover kartet har hatt, unner jeg de fleste en fin tid nå. Det ble jo vakkert her, selv om det kunne ha venta et par dager til jeg fikk lov til å måke, men jeg får håpe på kjapp smelting. Er glad jeg har firehjulstrekker, jeg 😉

 2. Bra du holder styr på rekkefølgen på årstidene for oss, men jeg er ikke så sikker på at det er helt universelt. Her i Trøndelag har vi hatt høst fram til i går, med noen sporadiske innslag av forvirrede vårtegn innimmellom (som f.eks. hestehov i februar). I dag har vi vinter med påskestemning. Ikke godt å si hva som kommer etterpå.
  Jeg har også bada – og padla kano – på Hajern.
  Fint der! 😉

 3. Herlig med vår og hestehov, men jeg er fortsatt forberedt på at det kan komme noe mer hvitt fra oven! Det gjelder vel å nyte dagen som den er og drømme om det som skal komme. Jeg sier at det å drømme er halve opplevelsen, Det blir ikke alltid som man har tenkt, men et eller annet blir det da, av vær og vind, liv og glede, Gratulerer med nytt barnebarn som snart skal se dagens lys. Klemsiklem i våren! :)

  • Tusen takk det blir fint med barnebarn :-)
   Jeg forventer at det kommer snø til langt ut i april jeg 😉 men håper og drømmer jo at det er over for denne vinteren :-)
   vårklem sendes tilbake :-)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *